Harald Friedl (Rakousko)

Harald Friedl (narozen 2. srpna 1958 v Steyr v Horním Rakousku) je rakouský filmař, hudebník a spisovatel.

Filmografie

  • Brot
    2020
  • What Happiness Is
    2012
  • So schaut's aus - G'schichten vom Willi Resetarits
    2008
  • Aus der Zeit
    2007
  • Africa Representa
    2004
  • Diesseits von Afrika - Entdeckung Lesachtal
    2004
  • Land ohne Eigenschaften
    2001

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.