Fotografie není k dispozici.

Karl Lemieux (Kanada)

Karl LEMIEUX (1980, Canada) was educated in film in Montreal and has created several short films and film performances. Together with Daïchi Saïto, he is co-founder of Double Negative, a film collective based in Montreal that focuses on the production and screening of experimental film. Lemieux has been creating live 16mm film projections for the band Godspeed You! Black Emperor since 2010. Maudite Poutine/Shambles (2016) was his first feature-length narrative film. It premiered in the Orizzonti competition in Venice and screened at IFFR.

Filmografie

  • Shambles
    2016
  • Quiet Zone
    2015
  • Passage
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít