Fotografie není k dispozici.

Elisa Gonzalez (Kanada)

Elisa Gonzalez is a Toronto-based filmmaker rooted in the fine arts. She holds an MFA in Documentary Media from Ryerson University and a BFA in Photography from Emily Carr Institute of Art & Design. Her work ranges from experimental documentary to video installation that has exhibited internationally. Elisa is a recipient of funding awards from Canada Council for the Arts and the National Film Board of Canada among others. Her recent work explores the inherent structures of power between technology, the environment and the individual through contemporary documentary form.

Filmografie

  • Freya
    2021
  • The Quiet Zone
    2017
  • Miguel’s Battlefield
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít