Fotografie není k dispozici.

Jimmy Hendrickx (Belgie)

He taught film Studies and Mixed Media workshops at the Ghent Academy of Fine arts while being a guest lecturer at local university colleges in Singapore, Kuala Lumpur and Hong Kong. His short film Semalu at an abandoned construction site with local kids in Malaysia, won several awards. In 2012 he landed in Indonesia and developed his ambitious project A punk Daydream, gaining the following of thousands of local punks online.

As a subject, Jimmy reflects on themes such as ecology, culture and politics, often through the eyes of youth and the oppressed. This is expressed in colorful portraits and stories of human characters.

Filmografie

  • A Punk Daydream
    2019
  • A Hong Kong Opera
    2014
  • Far West
    2013
  • Semalu
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít