Fotografie není k dispozici.

Natalia Pietsch (Polsko)

Born in Krakow in 1988, Natalia graduated with distinction in graphic art from the Academy of Fine Arts in Katowice and is currently studying the making and technology of film image at the University of Silesia’s Krzystof Kieślowksi Faculty of Television and Radio. She has been working as a camera operator and lighting technician on features, documentaries and music videos since 2013 and her credits include Alex Casianov’s The Side, Katarzyna Warzecha’s, Alex Casianov’s and Marzena Majewska’s If I Only Were A Spider, Sylwia Rosak’s Odłamki, Dominka Gnatek’s Otwórz mi, Arek Biedrzycki’s Żabi król and Iwo Kondefera’s Robal.

Filmografie

  • Euphoria
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít