Fotografie není k dispozici.

Marek Skrzecz (Polsko)

Director and editor Marek Skrzecz is a graduate of Warsaw’s Academia Filmu i Telewizji (Film and Television Academy) and the author of productions which have won awards both in Poland and abroad. He has directed music videos, documentaries and television programmes and is the co-author of the Tajemnice początków Polski documentary series. Collaborating with GPAS Praga (the Praga North Educational and Social Activation Group), which works in Warsaw’s Praga North and Wola districts, he runs film workshops for troubled young people. His unconventional works balance on the borders of feature and documentary.

Filmografie

  • American dream
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít