Fotografie není k dispozici.

Karol Pałka (Polsko)

Photographer, graduated from the Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University, a student of the organisation of film and television production at the Radio and Television University of Silesia. Participant of DOC PRO program at the Wajda School. His photo projects received awards in national and international competitions. Awarded at the International Photography Awards in Los Angeles (2012, 2014, 2015). Finalist of the Hasselblad Masters Awards 2014 - winner of the first place in PX3 competition, Prix de la Photographie Paris in the „portrait” category for a series of photos Brothers which tells the story of the characters of his debut documentary film.

Filmografie

  • Years Have Gone, Winter is Coming
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít