Fotografie není k dispozici.

Fernando Restelli (Argentina)

Director, producer, cameraman and editor. His first feature length documentary Constructions (2018) had its World Premiere at IDFA First Appearance Competition. He has made three shorts: Marauding (2016), which received the Jury Special Award in FICValdivia, Guajiro (2019) and Pedro’s Dreams (2020). His films have been screened in festivals of Latin America, Europe and the Middle East. In 2020 he received an Erasmus+ scholarship to attend DocNomads 2021.

Filmografie

  • Pedro’s Dreams
    2020
  • Guajiro
    2019
  • Construcciones
    2018
  • Merodeo
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít