Fotografie není k dispozici.

Lawrence Loewinger (Spojené státy)

Lawrence Loewinger is a producer/director, sound mixer, teacher and film journalist. His first documentary film, Kids Are People (1972); it won awards, was broadcast on public television and went into distribution. He has worked on many other documentaries, including Academy Award winning films, among them the documentary, From Mao To Mozart. Soon after Kids...* he took a hiatus from filmmaking and embarked on a distinguished career as a sound mixer. He has received two Emmy Awards for his sound work, the most recent of which is for his work on the award-winning TV show, **30 Rock. He has taught at Wesleyan and he is currently teaching at New York University's Tisch School of the Arts.

Filmografie

  • Bogdan's Journey
    2016
  • Kids Are People
    1972

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít