Fotografie není k dispozici.

Laura Rantanen (Finsko)

Laura Rantanen is a documentary film director with a study background in social and cultural anthropology. In her work Rantanen is interested in studying power structures and relations between human and non-human entities. Her bachelor graduation documentary Liminality & Communitas has been screened in over 15 festivals including Guanajuato International Film Festival, Interfilm Berlin International Short Film Festival and Zinebi International Film Festival. The film was also awarded with Silver Lynx Award for Best Documentary in Film Competition in FEST, New Directors New Films -Festival 2019. At the moment Rantanen studies as a MA-student in documentary film directing in Aalto university ELO Film School Finland.

Filmografie

  • On Hold
    2020
  • Liminality and Communitas
    2018
  • Fourth Wall
    2018

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít