Fotografie není k dispozici.

Eri Mizutani (Japonsko)

I was born in 1984 in Kyoto. In 2009 I graduated from TAMA Art University. During my studies I directed five movies. The first one, Ki-ka was made in 2006 and got the Special Jury Prize during the 29th Pia Film Festival. The third one It’s kind of ill, made in 2008. It was screened in the movie theatre UPLINK in Tokyo. Since 2010 I study in the Leon Schiller National Higher School of Film, Television and Theatre in Łódź.

Filmografie

  • Their Voices
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít