Fotografie není k dispozici.

Kaisa Pirttinen (Finsko)

After obtaining a Bachelor degree in 3D visualisation from Helsinki Metropolia Universty of Applied sciences in 2011, Kaisa Pirttinen worked 5 years in Finnish animation industry. She contributed to various animation projects from feature films and series to cinematic trailers and mobile games. In 2016, she joined the international class of Character Animation and Animated Filmmaking at GOBELINS to take her animation skills to the next level.

Filmografie

  • Hedgehog
    2018

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít