Fotografie není k dispozici.

Alfonso Amador (Španělsko)

Born in Madrid, Spain. Director, screenwriter and playwright. His second short film, 9’8 m/s2 took part at the Official Selection in Cannes Film Festival. Winner of Julio Alejandro Scriptwriting Prize (SGAE) in 2016. Has written and directed two feature films: Enxaneta (fiction) and 50 días de mayo (ensayo para una revolución)/ 50 days in May (rehearsal for a revolution) , documentary on Spanish 15M. Shortfilms: El presente/The Gift (Premio Luis Buñuel Villa de Madrid 1994), Todo lo que necesitas para hacer una película/All you need to make a movie (Best Script Alcalá de Henares 2002).

Filmografie

  • Camagroga
    2020
  • Enxaneta
    2012
  • 50 days in May
    2012
  • All you need to make a movie
    2002
  • 9’8 m/s2
    1998
  • The Gift
    1994

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít