Fotografie není k dispozici.

Macià Florit Campins (Španělsko)

Film director and editor born in 1990 in Menorca, Spain. He studied Humanities at Pompeu Fabra University in Barcelona. Later, thanks to a DOCMA scholarship he took a MA in Documentary Film in Madrid. Based in Barcelona since 2015, he works as assistant director, camera and editor at Elsabeth produccions. As an Elsabeth partner, he has participated in the production of TV shows, music videos, documentary films and a fiction feature film, Ardara (2019), directed by Raimon Fransoy and Xavier Puig, in which he also appeared as main actor. In Menorca, he teaches film to teenagers in collaboration with the Menorca Film Festival and other local institutions. After directing four short films, in 2018 he received a Reynolds Foundation bursary to develop his first feature film, Pedra pàtria, which premiered at Doclisboa, Visions du Réel and La Inesperada in 2021.

Photo: Xavier Puig

Filmografie

  • Native Rock
    2021
  • Cala Turqueta SA
    2019
  • Letter to Nura
    2014
  • Plyushkin vs. Diogenes
    2013
  • An empty room
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít