Rocco Di Mento

Rocco Di Mento (Itálie)

Born 1984 in Italy, Rocco Di Mento works since 2010 as a freelance film editor in Berlin. Since 2016 he has been studying documentary directing (MfA) at the Filmuniversität Babelsberg KONRAD WOLF. His first work as a documentary director The Demon, The Flow and Me was selected and awarded at independent international film festivals. The Blunder of Love is his first feature length documentary film.

Filmografie

  • The Blunder of Love
    2020
  • The Demon, The Flow and Me
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít