Fotografie není k dispozici.

Armando Praça (Brazílie)

Born in Aracati, Brazil in 1978, he is a filmmaker and sociologist who has worked as an assistant director, screenwriter and acting coach for renowned Brazilian directors including Marcelo Gomes, Karim Aïnouz, Márcia Faria, Sérgio Rezende, Halder Gomes and Rosemberg Cariry. He himself has directed several short and mid-length films including A Mulher Biônica (The Bionic Woman) which screened at the Festival du Court-Métrage de Clermont-Ferrand. Greta is his debut feature film.

Filmografie

  • Greta
    2019

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít