Fotografie není k dispozici.

Inês Soares (Portugalsko)

Inês Soares is from Lisbon. She studied Film at the University of Beira Interior and directed the short movies Erva-Príncipe on 2012 and Memories of the Modern Life in 2017. Studied Scenography and Scenic Design at RESTART in 2016. She lived in Sintra, Cascais, Alcântara, Covilhã, Ponte de Sôr and currently Aveiro. She has already worked with Marta Ramos on a previous project. She is not an architect.

Filmografie

  • Memories of the modern life
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít