Fotografie není k dispozici.

Diana Agar (Portugalsko)

Diana Agar (1997, Portugal) was born in Porto. During her teenage years, she got her education at one of the artistic high schools of renome in Portugal, the Soares dos Reis School, specializing in Audiovisual Communication. Still young, she won her first film festival award with the short documentary Horia (2015). Later on, already in film school her last short film was selected for several national film festivals, winning the Best Student Animation award by the Portuguese Film Academy and the Best Nacional Animation Essay by the festival Caminhos do Cinema Português. She is also a team member of the programming team at Fest - New Directors, New Films Festival, in Espinho.

Filmografie

  • The President Wears Nothing
    2019
  • Horia
    2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít