Fotografie není k dispozici.

Kateřina Wiecková (Česká republika)

Kateřina Wiecková vystudovala strojní inženýrství na VUT v Brně a Arts et Métiers ENSAM ParisTech ve Francii. Ke kreativní tvorbě měla blízko od dětství: režírovala menší divadelní představení a tvořila krátká videa. Během vysoké školy začala do kreativního světa pronikat více (olejomalbou, napsala knihu Moje první pouť), zejména do toho filmového, vytvořila krátký film To nevadí, účastnila se projektu Káznice LIVE a po ukončení studií absolvovala stáž u brněnské produkce GNOMON.

Filmografie

  • ŽÍNKY - dokument o postavení žen ve společnosti
    2021

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít