Fotografie není k dispozici.

Kristina Savutsina (Lotyšsko)

Kristina Savutsina was born in 1989 in Riga, Latvia into a belarusian family. From 1993 to 2014, she lived in Belarus. In 2011, she graduated with a diploma in cultural studies in Minsk. Since 2015, she has been studying film and fine arts at the University of Fine Arts, Hamburg. In her work, Kristina deals with regulatory politics and its concrete manifestations in Belarus. She lives and works in Hamburg.

Filmografie

  • Khan's Flesh
    2021

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít