Fotografie není k dispozici.

Kritartha Brada (Česká republika)

Kritartha Brada (1972) je zakladatel česko-slovensko-nepálské společnosti Everest Ayurveda, která v souladu s indickou tradicí šíří hlubší povědomí o ájurvédském lékařství, zdravém způsobu života, užívání himálajských bylin a vnitřním rozměru člověka. Studoval historii a etnologii na FF UK, je aktivním sportovcem, amatérským horolezcem, cestovatelem a pětadvacet let se zabývá jógou a meditací. Dokumentární film *Tam kde bydlí ájurvéda vznikl ve spolupráci s dlouholetým nepálských přítelem, doktorem biotechnologie, Sureshem K. Sahem.

Filmografie

  • Tam kde bydlí ájurvéda
    2021

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít