Fotografie není k dispozici.

Dominika Łapka (Polsko)

Dominika Łapka graduated in film studies from the Jagellonian University in Krakow, in screenwriting from the Łódź Film School and from the Wajda School, where she took part in the Development Lab and Script programmes. She made her debut as a director with Lila (2015), a short feature which has been screened at international festivals all over the world and has won a number of awards, including a Best Selection award at the Kaohsiung Film Festival (Tawain, 2016) and the Andrzej Dolata Award for the Best Debut at the Ann Arbor Polish Film Festival (USA, 2016). Dad You've Never Had is her first documentary.

Filmografie

  • Dad You've Never Had
    2020

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít