Fotografie není k dispozici.

Ivana Marinić Kragić (Chorvatsko)

Ivana Marinić Kragić is a director, producer and cinematographer born in Split in 1984. After graduating from the Cinematography Department of the Academy of Dramatic Arts, University of Zagreb in 2012, she directed the short sci-fi film Escape (2015), based on the comic book by international comic artist Igor Kordej. As a producer for Marinis Media, she developed the experimental documentary, Zagreb Confidential – Imaginary Futures (2015), directed by Darko Fritz and the feature film, Love Cuts (2019), directed by Kosta Đorđević. She gained her first professional experience working on feature film projects; All my crazy love(2019) directed by Gabriele Salvatores, TV series Kiss Me First (2018) produced by Netflix etc. Her latest film Nun of Your Business (2020) participated in ZagrebDox Pro 2018.

Filmografie

  • Nun of Your Business
    2020
  • Escape
    2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít