Fotografie není k dispozici.

Mervine Aquino (Filipíny)

Mervine Aquino is a filmmaker from Baguio City, Philippines. His work often gravitates towards entanglements of histories, spaces and dreams, mostly based on experiences in his hometown, Baguio City. He is currently developing Palengke Day, a documentary project about the Baguio City Public Market. He also currently works with Mayday Multimedia, an independent multimedia collective committed to labour rights.

Filmografie

  • A Study for Blue Light Express
    2020
  • SPID
    2019
  • Baguio Address No. 10
    2018
  • Missing Cassettes, or Things Lost When Moving
    2018
  • Interlude (Are you having fun?)
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít