Fotografie není k dispozici.

Adjani Arumpac (Filipíny)

Adjani Arumpac is a documentarist and an assistant professor at the UP Film Institute. She is currently working on an ongoing autoethnographic trilogy comprising Walai and War Is a Tender Thing, centring on the internal diaspora in the Philippines. Her other works include a series on Philippine female icons such as Nanay Mameng and Conchita. Her works have been shown in various local and international festivals, as well as reiterated in visual art exhibitions.

Filmografie

  • Count
    2021
  • Conchita
    2018
  • War Is a Tender Thing
    2013
  • Nanay Mameng
    2013
  • Walai
    2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít