Fotografie není k dispozici.

AsiaVisions (Filipíny)

AsiaVisions, established in 1982, was an independent media collective that documented the realities, atrocities, protests, and political movements during Martial Law in the Philippines under Ferdinand MARCOS. The Collective produced newsreels and documentaries which served as tools for conscientisation and awareness raising against the propaganda materials that were being disseminated by the dictator.

Upon its dissolution in 1999, AsiaVisions transferred its collection to IBON Foundation, a development organisation that seeks to promote understanding of social, economic, and political issues confronting Philippine society and the world through research and education. Beyond the Walls of Prison is part of the AsiaVisions Audio Visual Collection under the custodianship of IBON Foundation.

Filmografie

  • Isang Munting Lupa
    1989
  • Beyond the Walls of Prison
    1987
  • Mendiola Massacre
    1987
  • No Time for Crying
    1986
  • Lakbayan’ 84
    1984
  • Arrogance of Power
    1983
  • Wings of Deceit
    1982

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít