Fotografie není k dispozici.

Adéla Kaiserová (Česká republika)

Adéla Kaiserová je studentkou třetího ročníku bakalářského studia Katedry dokumentární tvorby FAMU. Společně s několika spolužáky a dalšími mladými nadšenci vede spolek – Tvůrčí produkční skupinu Remízek, věnující se audiovizuální tvorbě převážně v neziskovém prostoru a v odvětví ochrany biodiverzity a sociální rovnoprávnosti. Věnuje se i jiným projektům v rámci FAMU – v loňském školním roce byla členkou dramaturgického týmu festivalu FAMUFEST a moderátorkou některých bloků. V průběhu roku vypomáhala na několika studentských natáčeních na různých pozicích od asistence režie po zvukařku či skriptku.

Filmografie

  • Film o žížalách
    2022

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít