Režisér Břetislav Pojar.

Břetislav Pojar (Česká republika)

Břetislav Pojar (1923 - 2012) byl český scenárista, režisér, výtvarník animovaného filmu a profesor na FAMU.

Filmografie

  • Pojďte pane, budeme si hrát
    19732
  • Putování Toma Palečka
    2015
  • Autopohádky
    2011
  • Fimfárum 2
    2006
  • O princezně, která se nesmála
    2005
  • Winter Days
    2003
  • Jája a Pája
    1997
  • Children First!
    1996
  • Motýlí čas
    1990
  • Pohádky pro benjamínky silničního provozu
    1984
  • Dášeňka
    1979
  • Zahrada
    1977
  • Pražská neděle
    1956
  • Dobrodružství na Zlaté zátoce
    1955

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít