Fotografie není k dispozici.

Dmytro Hreshko (Ukrajina)

Since 2019 has been studying and shooting documentaries. In 2019 graduated from the summer courses in directing at the film school "Skalka 2019" in Uzhgorod, as well as graduated from the courses of documentary film of the Kharkiv Academy of Visual Arts (AVA), curators Lyubov Durakova and Alisa Kovalenko. As part of which was created a documentary about mountain rescuers and rescued tourists - "Snow Leopards of the Carpathians." In 2020, in Kyiv, graduated in the Indie Lab 2020 School of Documentary Film, curated by Dmytro Tyazhlov and Ella Shtyka. Where, continuing to explore the theme of "rescue", was created a documentary short film about ambulance workers - "Save me, doctor!".

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít