Fotografie není k dispozici.

Inès Bernard-Espina (Francie)

Born in 1993, Inès Bernard-Espina graduated from the french Animation School EMCA in 2016. She directed or co-directed 6 animated films. These include Ragoût (2016) her graduation film selected at the Annecy Festival in 2017, Le Bestiaire Incertain (2018) co-produced by France Télévisions and Patouille she co-directed with Mélody Boulissière and Clémentine Campos. Her films have been presented in various animation film festivals in France and Europe (Rennes, Espinho (Portugal), Geneva, Annecy, Lille, Paris...)

Filmografie

  • Patouille and the parachute seeds
    2021

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít