Fotografie není k dispozici.

Mélody Boulissière (Francie)

Mélody Boulissière is an animator and illustrator. She graduated from ENSAD Paris and La Poudrière. Her first film, Somewhere (Ailleurs), was selected for the Cannes Film Festival's Cinéfondation and screened in over 50 festivals. In 2018 she directed Étourdis étourneaux, a short film adapted from a poem for the collection En Sortant de l'école, broadcasted by France Télévisions. She is now developing an animated documentary with a Romanian coproduction, and a TV series for preschool children with Miyu Productions.

Filmografie

  • Patouille and the parachute seeds
    2021

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít