Jaroslav Papoušek (Česká republika)

Jaroslav Papoušek (1929) byl český malíř, karikaturista, prozaik, sochař, scenárista a režisér.

Filmografie

  • Všichni musí být v pyžamu
    1984
  • Cesta kolem mé hlavy
    1984
  • Žena pro tři muže
    1979
  • Konečně si rozumíme
    1976
  • Homolka a tobolka
    1972
  • Hogo fogo Homolka
    1970
  • Ecce homo Homolka
    1969
  • Nejkrásnější věk
    1968

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít