Terje Toomistu

Terje Toomistu (Estonsko)

Terje is an anthropologist and a documentary filmmaker from Estonia, currently employed as a Research Fellow at the University of Tartu. Her filmography includes Wariazone (2011), Archaeology of Ayahuasca (2016) and the award-winning Soviet Hippies (2017). She is now embarking on a new project about the young Estonian diaspora, specifically in relation to higher-education mobility and digital nomadism.

Filmografie

  • Veins of the Amazon
    2021
  • Soviet Hippies
    2017
  • Archaeology of Ayahuasca
    2016
  • Wariazone
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít