Fotografie není k dispozici.

Dana Bonilla (Peru)

Director specialized in screenwriting, cinematography and editing. She has more than ten years of experience in the direction of fiction and documentary short films, in which she explores new ways to tell stories, avoiding a literal language. In 2013, she formed KINO-A, experimental video proposal that portrays the alternative music scene, a project that led her to direct her first documentary feature film “Lima Grita”. She is currently developing the screenplay of her first animated feature, “Manko Inka”.

Filmografie

  • Lima Screams
    2018

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít