Daria Hrubá

Daria Hrubá (Česká republika)

Scénáristka, režisérka, moderátorka a zpěvačka Daria Hrubá se od roku 1994 věnovala dabingu, úpravě dialogů a dabingové režii (Akta X, Čest rodiny Prizziů, Dobrodruh, Star Trek, Komisař Rex aj.).

V roce 2003 začala s režií dokumentární série Folklorika a poté následovaly i další pořady pro Českou televizi.

V letech 2003-2009 působila jako moderátorka a scénáristka týdeníku České televize Móda-extravagance-manýry a moderátorka livestyle magazínu B-tv Vlna z Brna.

Debutovala celovečerní filmovou pohádkou Největší dar, která byla uvedena do kin v roce 2022.

Filmografie

  • Největší dar
    2022

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít