Isabelle Ingold

Isabelle Ingold

Isabelle Ingold is a freelance editor and director. She graduated from La Femis in the editing department. Since then, she has worked with different directors. The features and docs she edited were selected in festivals such as: Venise, Cannes, Toronto, Berlinale, Sundance, Locarno, Lussas, Cinéma du Réel, Nyon. She teaches at Corsica University and La Fémis. Her latest film Elsewhere, Everywhere co-directed with Vivianne Perelmuter was released in theaters simultaneously in France, Belgium and Greece.

Filmografie

  • Elsewhere, Everywhere
    2020
  • Highway Rest Stop
    2016
  • A Small House in the Ghetto
    2009
  • In the Name of the Mayor
    2004
  • A Place on Earth
    2001
  • North by Memory
    1996

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít