Lehel Oláh (Maďarsko)

Filmografie

  • Természetfilm
    Maďarsko, 2006
  • Einstand
    6´, Maďarsko, 2003
  • Dixi
    54´, Maďarsko, 2003
  • Ünnepek/ Feasts
    40´, Maďarsko, 2005
  • Zenés műszak
    33´, Maďarsko, 2000
  • Gubera/ Junking
    25´, Maďarsko, 2008
  • Öt után, hat előtt/ After 5, before 6
    20´, Maďarsko, 2000

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít