Fotografie není k dispozici.

Thierry Paladino (Francie)

Thierry Paladino se narodil dvacátého čtvrtého července 1981 v Nice ve Francii. Absolvoval školu výtvarných umění v Marseille a Aix-en-Provence a posléze kurz dokumentaristiky na Mistrzowska Szkoła Reżyserii Filmowej Andrzeja Wajdy ve Varšavě. Se svými bývalými spolužáky z polské filmové školy – Maciejem Cuske, Marcinem Sauterem a Piotrem Stasikem – založil filmovou skupinu navanou „PALADINO“.

Filmografie

  • Reflection
    Polsko, 2005
  • La Machina
    Poland, 2010
  • Na chalupě/ Na dzialce
    26´, Polsko, 2006
  • Obchodník/ W sklepie
    14´, Polsko, 2006
  • Ticho 2/ Cisza 2 (30´, Polsko, 2005) - režisér epizody
  • Andrzej Wajda: Robmy zdjecie!/ Andrzej Wajda: Let´s Shoot (54´, Poland, 2009) - kolektivní film

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít