Fotografie není k dispozici.

Maroš Berák (Slovensko)

Maroš Berák absolvoval roku 1998 Filozofickou fakulty Univerzity Komenského v Bratislavě (jeho specializace je logika, sémantika a filozofie vědy). V letech 1998 až 2001 pracoval v lokální televizi, kde získal své první zkušenosti s natáčením. Během této doby také vytvořil své první krátké experimentální filmy. Neutuchající zájem o film jej následně přivedl ke studiu na VŠMU v Bratislavě, na Katedru dokumentárního filmu pod pedagogické vedení slavného slovenského režiséra Dušana Hanáka. Momentálně pracuje opět pro televizi jako režisér reality show.

Filmografie

  • Babička/Granny
    74', Czech Republic, 2009
  • Meine Wehrmacht
    36´, SR, 2009
  • Z Viktorovho erotického života/ From Victor´s Erotic Life
    20´, SR, 2007
  • Viktor-Homo Triumphalis
    19´, SR, 2006
  • Portrét Jána Režňáka/ Ján Režňák Portrait
    15´, SR, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít