Andrea Culková (Česká republika)

Andrea Culková je česká dokumentaristka, absolventka pražské FAMU a PedF UK.

Filmografie

  • Communique/ Interní sdělení ve věci úřední
    33', Česká republika, 2004
  • Life To The Killed Frog!/ Život zabité žábě!
    20', Česká republika, 2005
  • Beautiful Prague To Become Olympic?/ Krásná Praha olympijská
    27', Česká republika, 2007
  • Lise Forell – Without Borders/ Lise Forell – Sem. Fronteiras
    51', Česká republika, 2010
  • Celnice: Uzdravme Česko!
    27', Česká republika, 2013
  • Češi na misi Jižní Sudan
    26', Česká republika, 2013
  • Svoboda ve škole
    14', Česká republika, 2013
  • Cukr-blog
    78', Česká republika, 2014
  • Rok jinak
    26', Česká republika, 2015
  • Art detektivka
    80', Česká republika, 2015

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.