Pavel Kostomarov (Rusko)

Pavel Kostomarov se narodil v Moskvě 1975. V roce 2003 úspěšně absolvoval moskevský VGIK (obor kamera). Jako kameraman pracoval na mnoha filmech, zejména pro režiséry S. Loznicu, V. Manskiho a A. Utschitela. Na Berlinale 2010 získal Stříbrného medvěda v kameramanské kategorii za film Alexeje Popogrebského Kak ya provel etim letom/ How I Ended This Summer.
Žije v Moskvě a Petrohradu.

Filmografie

  • THE TERM, 2014
  • PLAYBACK, 2012
  • I DON’T LOVE YOU, 2012
  • I LOVE YOU, 2011
  • TOGETHER, 2009
  • THE MOTHER, 2007
  • LIFE IN PEACE, 2004
  • THE TRANSFORMER, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít