Marcin Sauter (Polsko)

Marcin Sauter se narodil v Polsko v Bydgoszcz v roce 1971. Studoval filmovou školu v Lodzi. Absolvoval na filmové škole Andrzeje Wajdy ve Varšavě. Vedle dokumentárního filmu se věnuje také fotografii - je členem Polské asociace uměleckých fotografů (Związek Polskich Artystów Fotografików).

Filmografie

  • La Machina
    Polsko, 2010
  • Kruzenshtern
    90', Polsko/Francie/Finsko, 2009
  • Andrzej Wajda: Robmy zdjecie!/ Andrzej Wajda: Let's Shoot!
    54´, Polsko, 2009
  • Kino objazdowe/ The Travelling Cinema
    52´, Polsko, 2006
  • Hakawati
    38', Polsko, 2011
  • Small Instruments
    27', Polsko, 2013
  • Pierwszy dzien/ The First Day
    20´, Polsko, 2007
  • Za Plotem/ Behind the fence
    12´, Polsko, 2005

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít