Johannes Holzhausen (Rakousko)

Johannes Holzhausen je rakouský filmař. Žije a pracuje ve Vídni. Od roku 1996 je spoluvlastníkem produkční firmy Navigator Film Produktion KEG.

Filmografie

  • Märchen von einem der auszog
    Rakousko, 1990
  • Family Portraits
    Rakousko, 1989
  • Po všech mořích/ Auf allen Meeren
    95´, Rakousko/Německo/Švýcarsko, 2002
  • Das letzte Ufer/ The Last Shore
    55´, Rakousko, 1995
  • Zero Crossing
    40´, Rakousko, 2000
  • Wen die Götter lieben/ Those Loved by God
    35´, Rakousko, 1992

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít