Fotografie není k dispozici.

Sepp R. Brudermann (Velká Británie)

Sepp studoval filmovou režii na Londýnské metropolitní univerzitě a výtvarné umění na Akademii výtvarných umění ve Vídni. Jeho dokument Collective Dreams získal cenu pro nejlepší dokument na Festivalu britských studentských filmů v roce 2004 a téhož roku byl také nominován na cenu pro nejlepší dokument na festivalech Docupolis Barcelona a Northern Film Days v Lübecku. V dnešním povrchním světě se Sepp podle svých slov pokouší nalézat nové zajímavé a sobě odpovídající obrazy a příběhy a snaží se je kombinovat takovým způsobem, aby divákům umožnil, nebo lépe přímo je donutil k reflexi jejich vlastní existence ve světě, který nás obklopuje.

Filmografie

  • The Ark Experiment
    Projekt ve vývoji, UK
  • 5 1/2 Roofs
    84´, UK, 2006
  • Collective Dreams
    60´, UK, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít