Huang Ting-fu (Tchaj-wan)

Huang Ting-fu (narozený 1961) získal vysokoškolský diplom na National Taiwan College of Arts. V současné době pracuje narodním archívu v Taipei. V roce 1989 získal cenu Golden Harvest za svůj film The Mirror (Zrcadlo). Mezi jeho další filmy patří např. The May 15th Archive (1988), Bowl (1990), Wedding Portrait (1992), Modeling Taiwan (2000), Yellow Box (2006)

Filmografie

  • TANKA
    Taiwan, 2006
  • 03:04
    Taiwan, 2000
  • Wedding Portrait
    Taiwan, 1992
  • Bowl
    Taiwan, 1992
  • Bowl
    Taiwan, 1990
  • The Mirror
    Taiwan, 1989
  • The May 15h Archive
    Taiwan, 1988
  • Taiwan Moduo/ Modeling Taiwan
    78´, Taiwan, 2000
  • Huang wu shou ji/ Yellow Box
    53´, Taiwan, 2006
  • Nail
    45´, Taiwan, 2002

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít