Marie Dvořáková (Česká republika)

Filmografie

  • Steenbeckstory
    USA, 2009
  • Opitzova žena
    4´, ČR, 2003
  • Upside Down
    4´, USA, 2006
  • Až budu velká...
    3´, ČR, 2005
  • Jarmila se vrátila
    19´, ČR, 2004
  • Perlička
    15´, ČR, 2006
  • Low Tide
    14´, USA, 2008
  • Čekání na Widora
    12´, ČR, 2004
  • Two Minute Sketch
    12´, USA, 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít