Tereza Reichová (Česká republika)

Tereza Reichová je dokumentaristka, absolventka FAMU, katedry dokumentární tvorby a Literární akademie, obor Interaktivní média – Tvůrčí psaní. Soustředí se na společenská nebo aktivistická témata.

Filmografie

  • Zážitky na prodej
    2008
  • Léčivo
    2008
  • Zprávy
    2009
  • Do vlastních rukou
    2008
  • KRUH: portrét demonstrace
    2009
  • Manuál na výrobu teroristy
    2010
  • Přizpůsobivá média
    2012
  • Stát proti všem
    2012
  • A kde nakupujete Vy?
    2013
  • A kdo je tady flákač?
    2014
  • To za nás fakt nebylo
    2014
  • Terapie s Mírou
    2015
  • Manifest jiné práce – režie s Apolenou Rychlíkovou
    2016
  • Epidemie svobody
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance