Fotografie není k dispozici.

Lars Barthel (Německo)

Narozen v roce 1953. Studoval na Vysoké škole filmových a televizních studií (Hochschule für Film und Fernsehen) v Potsdami-Babelsbergu (1973–1977). V roce 1982 pracoval v Indii, v roce 1983 se vrátil do západního Berlína. Hostující profesor na HFF-Babelsberg, 1996/1997. Coby kameraman spolupracuje s režiséry jako je H. Reidemeister, H. Schönemann, E. Schmitz, H. Kutlucan, S. Mackinnon, D. Benke, W. Rösing, W. Vogel, F. Calvert, L. Merrison, R. Marschallek.
V roce 2007 získal ocenění New Berlin Film Award za nejlepší dokument, a to za svůj autobiografický celovečerní dokumentární snímek Mein Tod ist nicht dein Tod/ My Death Is Not Your Death.

Filmografie

  • Mein Tod ist nicht dein Tod/ My Death Is Not Your Death
    85´, Německo, 2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít