Fotografie není k dispozici.

Joanna Vasquez Arong (Čína)

Joanna Vasquez Arongová se věnovala dokumentárním filmům už na rodných Filipínách. Po studiích na zahraničních univerzitách (Boston, Paříž, Londýn) se v roce 2002 přestěhovala do Pekingu, kde působí jako filmařka na volné noze. Po dvou krátkých dokumentech natočila svůj celovečerní debut Neo-Lounge (2007), který měl světovou premiéru v dokumentární soutěži 42. MFF KV. Snímek následně objel na dvě desítky festivalů a získal čtyři ocenění.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít