Edyta Wróblewska (Polsko)

Edyta Wróblewska je polská dokumentaristka, absolventka Filmové školy Andrzeje Wajdy ve Varšavě.

Filmografie

  • Kiedy Bedziesz
    27´, Polsko, 2004
  • Podziemny tygodnik mazowsze
    22´, Polsko, 2006
  • Ticho/ Cisza I.
    20´, Polsko, 2003
  • Prl de Luxe
    15´, Polsko, 2007
  • Reflection (81´, Polsko, 2006) - režisérka části

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít